Menu Premium

Nieuwe details van The Legend of Zelda: A Link Between Worlds onthuld

Gamekings Redactie 31/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je hart gevuld is met liefde voor Nintendo-titels, heb je de releasedatum van The Legend of Zelda: A Link Between Worlds natuurlijk allang omcirkeld in je agenda. Vandaag worden er nieuwe details van The Legend of Zelda: A Link Between Worlds onthuld door Nintendo en worden er wat dingen verteld die we nog niet wisten.

2014 staat voor de deur, maar we zijn er nog niet klaar voor zolang er in 2013 nog toffe titels uitkomen. Eén van die titels waar Nintendo 3DS-bezitters hun centjes aan kunnen uitgeven is The Legend of Zelda: A Link Between World, oftewel de opvolger op het alom geliefde ‘A Link To The Past’-deel dat hier in 1992 verscheen op de Super Nintendo. Games zijn niet goedkoop en het is dan ook wel erg leuk als we meer weten van een game, voordat we naar de winkel rennen.

Vandaag maakt Nintendo bekend dat de eerder uitgelekte Hero Mode in The Legend of Zelda: A Link Between Worlds zit. Zoals de zin al zegt; het was al uitgelekt, maar het is altijd fijn om bevestiging te krijgen. Na deze bekendmaking werd er ook door Nintendo verteld dat een tweede keer door de game heengaan best wel lonend kan zijn. Er zijn namelijk verschillende kleine, speciale dingen te vinden waarvoor de game al een keertje uitgespeeld moet zijn. Verder zijn er nieuwe items bekendgemaakt, als de Ice Rod. Hiermee kun je vijanden bevriezen. Ben je meer een voorstander van wind, is de Tornado Rod een item waar je meer plezier mee beleven kunt. Deze werd ook aangekondigd door Nintendo.

Het houdt niet op bij nieuwe items, want volgens Nintendo zijn er genoeg redenen om The Legend of Zelda: A Link Between Worlds te blijven spelen. De wereld zit vol met mini-games, waaronder de Treacherous Tower. Dit is een toren vol vijanden, die je allemaal kapot moet maken op verschillende moeilijkheidsgraden. Waarschijnlijk worden daar wel toffe dingen mee vrijgespeeld. Daarnaast is er ook Octoball Derby, een baseball-achtige minigame waarin je potten kapot moet slaan en vijanden op het veld moet raken.

Deze minigames werden eerder al laten zien op screenshots, maar nu zijn ze bevestigd. Hopelijk is het nog even mogelijk om het geduld te bewaren, want The Legend of Zelda: A Link Between Worlds komt op 22 november uit op de Nintendo 3DS. Ben jij van plan naar de winkel te rennen om er als eerste bij te zijn?

Nieuwe details van The Legend of Zelda: A Link Between Worlds onthuld

Nieuwe details van The Legend of Zelda: A Link Between Worlds onthuld

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch