Menu Premium

Nieuwe details van de Battlefield 3: End Game zijn onthuld

Gamekings Redactie 20/12/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nieuwe details van de Battlefield 3: End Game zijn onthuld. In maart 2013 verschijnt de vijfde DLC pack van DICE, en is daarmee waarschijnlijk ook meteen het sluitstuk voor de populaire FPS. Volgens de studio zal de DLC “oorlogsvoering in de hoogste snelheid tot dusver bieden, verspreid over vier nieuwe terreinen.”

Om dit waar te kunnen maken voegt DICE onder andere een heuse dirt bike toe als middel van vervoer. De bike belooft snelheid en wendbaarheid, en stelt je theoretisch in staat vernederende achtjes om je vijand heen te draaien. Er staan meer nieuwe lichtgewicht AA voertuigen op het menu, maar de details daarover houdt DICE voorlopig  nog even voor zichzelf.

Met de terugkeer van de Capture the Flag mode in Battlefield, komt de nadruk in gevechten te liggen op snelle schakelmomenten tussen aanval en verdediging. De helpende hand hierin zijn de nieuwe dropships in het luchtruim die een snel vervoer van troepen en voertuigen naar de brandhaarden mogelijk maken.

DICE lijkt met de laatste DLC vooral een extra versnelling te willen brengen in het spel die er nu nog niet is. Met alle DLC op een rijtje lijkt het evident dat de studio met elke pack een specifiek nieuw thema wil toevoegen aan de game. Door meer dan alleen maar lukraak wat nieuwe maps en wapens toe te voegen aan het slagveld, proberen ze de game strategisch en zorgvuldig in de breedte uit te werken. De DLC uit het verleden is tot dusver overwegend positief ontvangen, dus er is alle reden om hier naar uit te kijken.

Snelle combat moet dan natuurlijk wel je ding zijn. Daarom de vraag aan jou of totale blitzkrieg jouw interesse heeft, of dat je zelf toch meer de rustige schaker bent die geduldig de lijnen naar een overwinning wil uitzetten? Met alle DLC op een rijtje, lijkt een pluspunt van de Battlefield serie intussen wel dat er voor iedereen iets te vinden is dat in zijn straatje ligt.

Nieuwe details van de Battlefield 3: End Game zijn onthuld

Nieuwe details van de Battlefield 3: End Game zijn onthuld

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch