Menu Premium

Nieuwe details van Bravely Second naar buiten gebracht

Andor Joosten 27/02/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eind 2013 kwam Bravely Default uit voor de Nintendo 3DS, een JRPG van de makers van Final Fantasy. Deze werd goed ontvangen en het is daarom niet raar dat Square Enix ervoor heeft gekozen om een tweede deel te maken. Vandaag hebben zij meer details uit de doeken gedaan over de StreetPass-functionaliteiten voor Bravely Second.

In het eerste deel kon je op bezoek gaan bij de stad Norende, die je zelf kon opbouwen door middel van StreetPass en WiFi data uploads. Dit tweede deel borduurt hierop voort, maar met extra toevoegingen en op een andere locatie. Ditmaal heb je het bevel over hoofdrolspeelster Magnolia’s geboortestad die zich bevind op de maan.

Hoewel er veel overeenkomsten zijn met de stad uit het eerste deel, hebben ze ervoor gekozen om bepaalde onderdelen verder uit te breiden. Spelers kunnen wederom Demon Kings met elkaar uitwisselen die vervolgens elkaars basis zullen belagen. Het doel hiervan is om de Demon King van de ander zo snel mogelijk te verslaan om zeldzame beloningen te vergaren. Om de Demon Kings makkelijker te maken, zal je toegang hebben tot Bustership die de levels en kracht van de Demon Kings te verlagen. Echter zal je slechts een schot van een Bustership tegelijkertijd kunnen afvuren. Vrienden kunnen door StreetPass extra Busterships aanleverenom de Demon King verder te verzwakken, maar nieuw in dit deel is de mogelijkheid om je Busterships te levelen om snellere schoten af te leveren en om ook de effectiviteit ervan te verbeteren.

Bravely Second komt uit in Japan op 23 april, maar er is jammer nog geen nieuws over een Europese release. Zal een toevoeging als deze ervoor zorgen dat je meer met StreetPass bezig gaat of is het niet aan jou besteed? Laat het weten in de comments!

Bron: Nintendolife

Nieuwe details van Bravely Second naar buiten gebracht

Nieuwe details van Bravely Second naar buiten gebracht

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch