Menu Premium

Nieuwe details Tony Hawk’s Pro Skater 5 naar buiten gebracht

Gamekings Redactie 13/07/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ontwikkelaar Robomodo heeft vandaag twee nieuwtjes bekendgemaakt voor de game Tony Hawk’s Pro Skater 5. Er komt een nieuwe modus voor de PlayStation 4, genaamd Freeskating, en PlayStation-bezitters krijgen exclusieve character heads.

Freeskate is een gamemode waarin maximaal twintig spelers kunnen rondhangen in een skatepark. Je kunt hier je eigen ding doen, maar ook missies uitvoeren. Je kunt op deze manier gemakkelijk online en met vrienden afspreken. Zoals eerder al bekend is gemaakt, hebben de PlayStation 3 en Xbox 360-varianten van Tony Hawk’s Pro Skater 5 geen online modus. Wel krijgen zowel PlayStation 3 en PlayStation 4-bezitters exclusief drie koppen die je op je skater kan plakken, namelijk die van Ratchet, Sweet Tooth en Sackboy.

De game zal eerst uitkomen voor PlayStation 4 en Xbox One op 29 september 2015. Er komen zoals gezegd ook een PlayStation 3 en Xbox 360-versies, maar deze volgen op een nog nader te noemen datum. Vind je de Freeskating mode een goede toevoeging om online te spelen? En wat vind je van de exclusieve content voor PlayStation-bezitters?

Bron: PlayStation Blog

Nieuwe details Tony Hawk's Pro Skater 5 naar buiten gebracht

Nieuwe details Tony Hawk’s Pro Skater 5 naar buiten gebracht

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch