Menu Premium

Nieuwe details Pokemon X and Y onthuld

Gamekings Redactie 04/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eén keer in de zoveel tijd komt Nintendo met een nieuwe Nintendo Direct-aflevering. Ook vandaag was dat het geval en dit keer was deze geheel gericht op de aankomende Pokémon-games voor de Nintendo 3DS. Er zijn nieuwe details Pokemon X and Y onthuld, waardoor fans eindelijk nog meer weten van wat ze volgende maand kunnen verwachten.

Volgende maand komt Nintendo, in samenwerking met ontwikkelaar Game Freak, met twee nieuwe Pokémon-games voor de Nintendo 3DS. Zoals we van de serie gewend zijn, komen er altijd twee tegelijk uit. Deze zijn bijna gelijk, maar hebben een aantal exclusieve Pokémon. Dit moet er natuurlijk voor zorgen dat je samen met je vrienden gaat spelen en dat is dan ook iets waar flink op ingezet wordt met Pokémon X/Y. Naast dat je, zoals verwacht, al je Pokémon kunt meenemen uit de vorige delen door middel van de Poke Transporter functie, komt Nintendo ook met een Pokémon Bank-app voor de Nintendo 3DS. Hiermee kun je al je Pokémon opslaan die je niet in je game kunt meenemen, zoals te vergelijken met de opslagmogelijkheden van de computer in de eerste Pokémon-delen.

Er werd ook bekend gemaakt dat er naast de drie starter-Pokémon Chespin, Froakie en Fennekin ook gekozen kan worden voor Bulbasaur, Charmander en Squirtle. Voor fans die Pokémon al volgen vanaf het eerste deel, kan dit niet anders dan goed nieuws zijn. Deze drie krijgen ook allemaal de optie om te veranderen in Mega Evolutions: Mega Venusaur, Mega Charizard en Mega Blastoise. Hiermee worden je Pokémon nog sterker dan hun laatste evolutie-vorm. Daarnaast zijn er gelimiteerde Nintendo 3DS-consoles aangekondigd met speciale Pokémon X/Y-designs. Deze verschijnen op 27 september. Mocht je benieuwd zijn wanneer de games zelf verschijnen, dan is het goed nieuws dat dit ook niet heel lang meer duurt. Dit gaat namelijk gebeuren op 12 oktober.

Nieuwe details Pokemon X and Y onthuld

Nieuwe details Pokemon X and Y onthuld

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch