Menu Premium

Nieuwe details over Titanfall bekendgemaakt

Karim Shehata 04/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op 13 maart moet het allemaal gaan gebeuren voor de kersverse ontwikkelaar die door het leven gaat als Respawn Entertainment, want dat is de datum waarop Titanfall moet gaan verschijnen voor de Xbox One, Xbox 360 en de PC. In het afgelopen jaar hebben we kennisgemaakt met de game en hoe dichter we bij de release komen, hoe meer we dan ook te weten komen over de achtergrond van deze game. Nu zijn er nieuwe details over Titanfall bekendgemaakt.

Zo lijken we nu kennis te gaan maken met één van de facties in de game, welke door het leven gaat als de Frontier Militia. Deze factie bestaat uit onder meer piraten, mercenaries en bandieten. Deze factie haalt al zijn mannen bij elkaar wanneer de nood daartoe hoog is en er dus gevochten moet worden met één van de andere facties in de game. De Frontier Militia heeft overigens een goede manier gevonden om de criminelen waarmee de factie weleens vecht te verleiden tot een goede vriendschap, want de slogan luidt: “can’t beat ’em, join ’em”. Doordat deze factie zo’n bij elkaar geraapt zooitje is, kan er nog weleens ruzie ontstaan tussen de manschappen van de Frontier Militia. Dit staat de factie echter niet in de weg om de IMC eens flink te grazen te nemen.

De Frontier Militia is daarnaast in verschillende Brigades opgedeeld. Deze kleinere Brigades zijn klein, maar kunnen nog steeds een behoorlijke aanval op de IMC produceren. Het is in deze game dus oppassen geblazen wanneer je ervoor kiest om te gaan spelen met de IMC, want de Frontier Militia lijkt tot erg veel dingen in staat. Vanaf 13 maart kan deze oorlog worden uitgevochten door de gamer zelf, want dat is zoals gezegd het moment waarop Titanfall zal gaan verschijnen voor de Xbox 360, Xbox One en de PC. Op de Xbox One-versie is het nog wel even wachten, want de next-gen console van Microsoft is nog niet verschenen in Nederland. Voorlopig kunnen we dus alleen op de Xbox 360 en de PC gaan genieten van Titanfall, alhoewel de game voor het eerstgenoemde platform niet wordt ontwikkeld door Respawn Entertainment zelf. De ontwikkeling van de Xbox 360-versie van Titanfall is namelijk afgestaan aan Bluepoint Games, welke in het verleden al verantwoordelijk was voor de port van onder meer de Metal Gear Solid HD Collection naar de Xbox 360 en de PlayStation 3.

Nieuwe details van Titanfall bekendgemaakt

Nieuwe details van Titanfall bekendgemaakt

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch