Menu Premium

Nieuwe details over Arcade Modes van Max Payne 3

Gamekings Redactie 12/05/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ontwikkelaar Rockstar heeft nieuwe informatie vrijgegeven over de Arcade Modes van Max Payne 3. Deze nieuwe feature bevat een Score Attack en betekent de terugkeer van de New York Minute Mode uit de eerdere twee titels in de reeks.

In Score Attack kun je single player levels opnieuw doorlopen als je ze hebt behaald in de hoofdverhaallijn. Het doel van deze nieuwe modus is om de hoogst mogelijke score neer te zetten in de re-run van deze levels en hierbij zo snel, nauwkeurig en bad-ass mogelijk te spelen. In New York Minute heb je één minuut op de klok en is het je doel om zo snel mogelijk je vijanden neer te knallen voor een korte verlenging van je speeltijd. Het blijft niet bij het verzamelen van XP-punten en Avatars door flink je best te doen in deze nieuwe modi, want na het behalen van een Platinum ranking unlock je zelfs speciale Character Avatars voor Multiplayer Deathmatch.

Max Payne 3 ligt vanaf volgende week in de winkel voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Sta je al in de startblokken voor de terugkeer van Max Payne?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch