Menu Premium
Loading...

Nieuwe details en trailer van Battleborn

Gamekings Redactie 04/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Over een kleine twee weken is het zo ver, dan gaat de E3 2015 eindelijk van start. Als opwarmertje voor de E3 heeft Gearbox zojuist een nieuwe trailer en meer details van Battleborn vrijgegeven om te laten zien wat we van de game kunnen verwachten.

De game speelt zich af in een verre toekomst. Een mysterieus kwaad heeft ervoor gezorgd dat bijna alle sterren verduisterd zijn, op Solus na. Deze planeet vormt het slagveld waar helden, genaamd de “Battleborn”, strijden tegen het kwaad. In de storymode zijn er verschillende missies die je alleen of met anderen kunt spelen. Deze missies kan je opnieuw spelen, in de hoop betere loot te vinden voor jou en je maten. Er is keuze uit 25 verschillende helden met elk hun eigen wapens en eigenschappen. Door een versneld level-systeem, genaamd “Helix System”, kunnen spelers in één enkele match van level 1 naar level 10 groeien. Ervaringspunten kan je uitgeven aan nieuwe eigenschappen, skins, badges en titels.

Online is de game speelbaar in wedstrijden van 5-tegen-5 en bevat de game verschillende spelmodi. In Incursion spelen teams van helden tegen elkaar en proberen zij de vijandelijke basis in te nemen, terwijl hordes computergestuurde vijanden het jou moeilijk proberen te maken. Devastation is een modus waarin teams zones proberen te veroveren en vast te houden om te kunnen winnen. Tot slot is er Meltdown, een modus waarin teams hun computergestuurde onderdanen proberen te beschermen. De onderdanen zijn op weg naar het midden van de map om zich in de “Incinerator” op te offeren; het team met de meeste offers wint.

Nieuwe details en trailer van BattlebornTijdens de E3 2015 krijgen we meer te zien van Batlleborn, maar wat vind jij er tot dusver van? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch