Menu Premium

Nieuwe details Call of Duty: Black Ops 3

Karim Shehata 10/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na een aantal dagen op vage teasers te zijn getrakteerd, kwam het hoge woord er gisteren uit: de Call of Duty-game van dit jaar heet Black Ops 3. Door middel van de trailer werd dit eigenlijk al duidelijk, maar later vond Activision het ook nog eens nodig om dit gewoon te bevestigen. Nu zijn er echter nog meer details vrijgekomen, omdat een aantal nieuwsgierige gamers in de broncode van de website hebben gezocht naar informatie.

Dit deden zij met succes, want we weten inmiddels dat Call of Duty: Black Ops 3 zich in de toekomst zal gaan afspelen. We zouden zelfs kunnen zeggen dat Call of Duty dit jaar wat heeft afgekeken bij Deus Ex, want de scheidingslijn tussen de mensheid en de technologie die is ontwikkeld is vaag in Black Ops 3. Daarnaast lijkt het erop dat we opnieuw aan de slag kunnen gaan met de Exo-skeletons die we kennen uit Advanced Warfare, alhoewel het nog niet helemaal duidelijk is wat de man op de onderstaande foto precies aan heeft. Wel weten we dat de strijd in Call of Duty: Black Ops 3 in drie modi kan worden uitgevochten, namelijk in de campaign, multiplayer en zombie-modus.

Alhoewel al deze details natuurlijk nog niet zijn bevestigd, komen ze uit de broncode van de Call of Duty-website waardoor de info wel heel erg aannemelijk lijkt. Ook is er een box art gelekt, die je onder dit bericht rustig kunt bekijken. Wat vind jij van deze Call of Duty: Black Ops 3 details? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Gamesradar

Nieuwe details Call of Duty: Black Ops 3

Nieuwe details Call of Duty: Black Ops 3

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch