Menu Premium

Nieuwe details Animal Crossing: New Horizons tijdens Nintendo Direct

Alex 20/02/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nintendo heeft vandaag weer een nieuwe editie van haar alom bekende Nintendo Direct aan de wereld getoond. Deze keer stond het volledig in het teken van de aankomende game Animal Crossing: New Horizons voor de Nintendo Switch.

Animal Crossing: New Horizons Direct

Tijdens de afgelopen E3 werd de nieuwe telg uit de Animal Crossing-familie getoond middels een trailer. Fans van de franchise waren al enige tijd aan het wachten op een nieuw deel; de laatste volledige titel uit de reeks stamt alweer uit het jaar 2012. Het lange wachten is bijna voorbij want op 20 maart aanstaande zal Animal Crossing: New Horizons verschijnen voor de Nintendo Switch. Nintendo heeft nu tijdens de speciale ‘Animal Crossing: New Horizons Direct’ de nodige nieuwe informatie gegeven omtrent deze game.

Niet alleen de woning is aan te passen

Zo lijkt Nintendo goed gekeken te hebben naar het succesvolle Minecraft. In New Horizons krijg jij als speler namelijk ook de kans om het landschap volledig naar jouw hand te zetten. Naarmate de game vordert krijgt de speler de mogelijkheid om bijvoorbeeld rivieren uit te graven of heuvels te maken. Mocht je dus geen genoegen meer nemen met de uitgebreide customization van je huis en meubels, dan kan er altijd nog met de omgeving gespeeld worden.

Nintendo Direct Gemist

Zoals we gewend zijn van Nintendo staat de volledige Nintendo Direct op het wereldwijde web. In de video die bijna 28 minuten in beslag neemt, worden veel details omtrent deze game uit de doeken gedaan. Zo krijg je de nodige informatie over de multiplayer, de¬†doe-het-zelf werkplaats en de zogeheten NookPhone. Deze ‘New Horizons Direct’ is hieronder te bekijken. Kan jij nog wachten tot 20 maart aanstaande? Ben jij een groot Animal Crossing-fan of laat deze serie jou volledig koud? Laat het ons vooral weten in de comments.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch