Menu Premium

Nieuwe Cooperation update brengt planeet Felucia naar Battlefront II

Lars Leeftink 19/09/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er komt een grote nieuwe Cooperation update aan voor Star Wars Battlefront II. DICE komt op 25 september met een nieuwe planeet als onderdeel van deze update: Felucia. Vanaf eind september kunnen gamers op PC, Playstation 4 en Xbox One aan de gang gaan met de nieuwe map.

Planeet Felucia in Star Wars Battlefront II

Felucia is opgedeeld in vijf districten. Elk district heeft natuurlijk zijn eigen stijl en eigen content om mee aan de slag te gaan. Deze vijf gebieden zijn Village, Sarlacc, Farm, Caves en Swamp. Sommige spreken voor zich, sommige vereisen enige uitleg. “Command Post Village will feature structures that “almost blend into the environment.” Command Post Sarlacc is a “narrow structure overlook[ing] the now-deceased Sarlacc.” Command Post Farm is a “relatively open [area]” with multiple entrances. Command Post Caves contains a “network of open-air caves” in a fairly secluded location. Finally, Command Post Swamp is “surrounded by fairly open terrain” with an ample amount of cover”, aldus DICE.

Vijanden genoeg op Felucia

EA en DICE beweren, zoals veel developers dat beweren, dat er weer verschrikkelijke vijanden te vinden zullen zijn op deze planeet die je het leven zuur zullen maken. Zo zullen er onder meer paddenstoelen zijn (ja echt) die er lekker uit zien van de binnenkant, maar zo maar ineens kunnen exploderen. Meer informatie zal nog gaan volgen, want dit is natuurlijk niet het enige wat er op 25 september gereleased zal worden. Met de Cooperation update zal er nog veel meer extra content komen, naast de game updates en patches. De game is inmiddels bijna twee jaar uit en de game wordt gezien als een groter succes dan zijn voorganger. Er komt natuurlijk een nieuwe Star Wars game en film aan, dus voor de Star Wars-fans zijn dit tijden om te koesteren.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch