Menu Premium

Er is weer nieuwe content voor Call of Duty: Modern Warfare en Warzone

Dansky 19/05/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Infinity Ward heeft een gloednieuwe update voor Call of Duty: Modern Warfare en Call of Duty: Warzone uitgebracht. Eentje met nieuwe toevoegingen en aantal bug fixes. Laten we beginnen bij de multiplayer van Call of Duty: Modern Warfare. Er is daar wat nieuws bijgekomen. Vanaf vandaag bevat de game twee nieuwe maps. Het betreft Aisle 9 voor Gunfight en Hardhat voor de gewone multiplayer. Beide maps waren aangekondigd via de Season 3 roadmap aan het begin van dit seizoen. Er is ook een playlist update. Realism Moshpit met Night Vision Goggles is toegevoegd, Reinfected Ground War terug van weggeweest en je kunt ook opnieuw met Core Ground War aan de slag. Daarnaast blijft Blueprint Gunfight, is er een Aisle 9 Face Off Moshpit en is de 24/7 modus de komende  tijd gereserveerd voor Hardhat. Ook Infected wordt aangepast. In deze modus waren er geen killstreaks te verkrijgen. Maar dat is vanaf nu verleden tijd. Er worden nu random care packages door de map heen gedropt.

Aanpassing voor Call of Duty: Warzone

Dan de go-to Battle Royale voor menig speler op dit moment: Warzone. Allereerst, geen paniek: Trios, Solos en Quads zitten er nog in. Infinity Ward bedenkt zich tegenwoordig wel drie keer voordat ze aan de modi sleutelen. Wel is er een nieuw item: de Armor Box. Dit is vergelijkbaar met de Ammo Box maar dan voor armor. De Armor Box vervangt de Shield Turret binnen de Buying Stations. Verder kan de Armor Box ook gevonden worden in kistjes. Ook het Most Wanted contract doet zijn herintrede in Warzone. En nee, dit keer heeft Infinity Ward geluisterd, want alle andere contracten zitten nog steeds in de game. Als laatste is de vervelende bug, waarbij de voice chat halverwege de match wegvalt, ook geregeld. Tot slot heeft ook de Gulag een update gekregen. In de Gulag waren de wapens beperkt tot shotguns en pistols, met de semtexen, frags en C4’s voor een dramatisch en explosief effect. Daar zijn nu ook een zestal Assault Rifles en vier SMGs aan toegevoegd.

Laatste update van Season 3

En er is meer. Check daarom vooral de patchnotes om op de hoogte te zijn van alle buffs en nerfs die de wapens hebben gekregen. Zoals de Renetti die een paar flinke klappen heeft gevangen omtrent de MK3 Burst Mod en de Akimbo Mod. En check vooral ook helemaal onderaan de patchnotes een cryptisch stukje tekst omtrent een bepaalde geheime bunker.

Deze update is waarschijnlijk de laatste van Season 3. Het derde seizoen van Call of Duty eindigt op dinsdag 2 juni en volgens de roadmap zijn alle extra’s nu vergeven. Dat betekent dat men nog twee weken heeft om de hele Battle Pass vrij te spelen. Wat er daarna komt is helaas nog niet bekend. De update is overigens wederom een paar GB’s groot:  20GB op de PS4, 31GB op de Xbox One en 30GB voor PC met en 26.1GB zonder Modern Warfare.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch