Menu Premium

Nieuwe content komt naar Call of Duty: Modern Warfare op 24 december

Dansky 24/12/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe update voor Call of Duty: Modern Warfare vandaag op 24 december met nieuwe content met een kerstig randje.

Call of Duty: Modern Warfare Season 1

Sinds het eerste seizoen van de nieuwe Call of Duty is uitgebracht zijn de spelers al onder gesneeuwd met nieuwe content. Onder andere nieuwe operators, nieuwe (oude) maps, nieuwe wapens en een hele sloot aan calling cards en emblems zijn al toegevoegd. En Activision houdt niet op want speciaal voor de kerst is er op 24 december een nieuwe update beschikbaar.

Nieuwe game mode & Gun Fight update

Activision bezorgd iedereen een mooie kerst met de nieuwe update. Als je nou even geen zin hebt in die zeurende oom of die ene tante die ieder jaar vraagt hoe het met je school gaat kan je in Call of Duty: Modern Warfare aan de slag met een nieuwe game mode: Drop Zone. Drop Zone is een nieuwe objective based game mode waarbij het nog nooit zo belangrijk was om op de objective te spelen.

Killstreaks zijn namelijk disabled in Drop Zone en hierdoor kan je alleen maar Killstreaks krijgen door de drop zone vast te houden. Zolang jouw team de objective vasthoudt wordt er eens in de zoveel tijd een Care Package gedropt waardoor je het andere team de vergetelheid in kan knallen. Denk aan Hardpoint met een twist.

Ook komt er een variant op de Gun Fight mode binnen Call of Duty: Modern Warfare. In plaats van dat er iedere twee rondes van wapen wordt gewisseld krijg je alleen sneeuwballen om mee te gooien om het idee van een witte kerst nog een beetje bij de mensen thuis te brengen. Of dit alleen witte sneeuwballen betreft of ook de alom gevreesde gele sneeuwballen is nog niet bekend. Wees er wel snel bij want deze game modes zijn beschikbaar tot en met 31 december.

Nieuwe Operator Bundle en extra XP

Als je de Operator Krueger al hebt unlocked door vijanden 25 keer te executeren kan je tijdens deze kerstdagen ook een nieuwe Bundle kopen met een Mad Scientist skin. Naast de nieuwe skin bevat deze Bundle ook twee Tier Skips, nieuwe emblems en calling cards en een nieuw horloge.

Daarnaast krijg je vanaf 24 december tot en met 27 december dubbele XP en raas je twee keer zo snel door de nieuwe Tiers heen. Kortom is het knallen geblazen deze kerst met de nieuwe update!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch