Menu Premium
Loading...

Nieuwe content Halo 5: Guardians scheurt vandaag naar je toe

Erwin Prins 31/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De stroom aan nieuwe content voor Halo 5: Guardians krijgt vandaag een vervolg in de vorm van de gratis Hog Wild-uitbreiding. Met nieuwe Warthog-voertuigen, armor sets en attachments wordt de Xbox One-shooter voor de tweede keer deze maand van vers bloed voorzien. Bekijk hierboven de launch trailer!

Centraal staan de nieuwe Warthogs, vier in totaal, aangevuld met twee armor sets, en onder andere een hybrid scope als weapon attachment. In eerste instantie zou de update meer content aan boord hebben, vergelijkbaar met Memories of Reach van begin mei, welke onder andere de Infection mode introduceerde. Ontwikkelaar 343 Industries heeft echter een deel doorgeschoven naar de in juni te verschijnen Warzone Firefight-uitbreiding. Hoewel deze expansion voorlopig de laatste gratis update zal zijn, belooft het wel de meest uitgebreide tot nu toe te worden.

Voorlopig blijft 343 met grote toewijding het in oktober uitgekomen Halo 5: Guardians maandelijks van verse content voorzien. Ondertussen werkt de studio samen met de RTS-veteranen van The Creative Assembly aan het later dit jaar te verschijnen Halo Wars 2.

Bron: Gamespot

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch