Menu Premium

Nieuwe CoD: Infinite Warfare Continuum trailer toont tweede DLC-pakket

Ridho Hidayat 12/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Iedereen wacht vol spanning op de officiële onthulling van de nieuwe Call of Duty, die zich waarschijnlijk afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog. In de tussentijd kun je nog flink aan de slag gaan met Infinite Warfare, want het tweede DLC-pakket komt eraan! Bekijk hieronder de nieuwe CoD: Infinite Warfare Continuum trailer, waarin dit tweede DLC-pakket getoond wordt.

Continuum bevat vier nieuwe multiplayer maps die, zoals je in de trailer kunt zien, geschikt zijn voor uiteenlopende speelstijlen. Turista is een luxe spa en resort, een map met de bekende three-lanes structuur die zowel close quarters combat ondersteunt, als gevechten op lange afstanden. Scrap speelt zich af op een verlaten vuilnisbelt in de ruimte, waar je niet alleen lange zichtlijnen hebt, maar ook tactische zijweggetjes die je kunt gebruiken om de tegenstander vanuit een onverwachte hoek aan te vallen. Archive is een post-futuristische kunstgalerie waar krappe binnenruimtes contrasteren met de open buitenruimtes. De laatste multiplayer map van deze DLC is Excess, een remake van de klassieke map Rust uit Modern Warfare 2. Deze kleine omgeving staat garant voor snelle en chaotische gevechten.

Naast deze vier maps, voegt Continuum ook een nieuw hoofdstuk toe aan de zombie-ervaring. In Shaolin Shuffle keert de kwaadaardige filmregisseur Willard Wyler terug. Deze keer heeft hij de vier helden opgesloten in een nieuwe horrorfilm, die zich afspeelt in de discosferen van de jaren ’70. Hierbij vecht je tegen nieuwe soorten zombies op diverse locaties in New York, inclusief metro’s, nachtclubs en een martial arts dojo die wordt geleid door de ‘Shaolin Sister’.

Bekijk hieronder dus de nieuwe CoD: Infinite Warfare Continuum trailer, waarin het tweede DLC-pakket getoond wordt. Vanaf 18 april is deze DLC beschikbaar voor de PlayStation 4, en later zal dit pakket ook voor de Xbox One en PC verschijnen. Kijk jij ernaar uit om te knallen op de futuristische remake van de map Rust? Of speel jij Infinite Warfare nog vanwege de zombie-modus, en ben je benieuwd naar dit nieuwe hoofdstuk? Laat het weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch