Menu Premium

Nieuwe circuits en IndyCars komen naar Project CARS 2

Yannick van Doorn 31/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Terwijl de dampen na een weekend vol brullende motoren in Monaco nog maar net zijn opgetrokken en de zoveelste Honda-motor het nog maar net heeft begeven tijdens de Indy 500 slingert Slightly Mad Studios de laatste dagen meerdere aankondigingen voor Project CARS 2 de wereld in. Een fantastische tijd voor racefans met de klassieke nummers op de jaarlijkse racekalender. Om hier op door te pakken en maar meteen met de deur in huis te vallen: nieuwe circuits en IndyCars komen naar Project Cars 2 als de game aan het einde van dit jaar in de winkels ligt.

Toeval of niet, het laatste is het meest aannemelijk, werd afgelopen week duidelijk dat de Indianapolis Motor Speedway aan Project CARS 2 wordt toegevoegd. Dit maakt het voor jou mogelijk om zelf de nieuwe Fernando Alonso te spelen en op jacht te gaan naar de Triple Crown door Monaco, al in de eerste game aanwezig onder de naam Azure Circuit, het Formule 1-kampioenschap én de Indy 500 te winnen. Kansen zat dat dit een trophy of achievement zal unlocken in Project CARS 2. Gaat het jou wel lukken?

Naast de Indianapolis Motor Speedway, met klassieke auto’s en uiteraard ook de IndyCars, komt ook het Circuit of The Americas in de toch al uitgebreide lijst van circuits te staan. Dit laatste circuit prijkt tegenwoordig op de Formule 1-kalender en zal daarom niet voor iedereen een onbekende naam zijn. Het hypermoderne circuit heeft zijn deuren pas in 2012 geopend en dit verse asfalt ligt er in Project CARS 2 klaar voor om van vers rubber voorzien te worden.

Met deze aankondigingen is het voor een racefan waarschijnlijk niet moeilijk om in de mood te komen om aan Project CARS 2 te gaan beginnen. Eerder werd bijvoorbeeld ook al bekend dat de ultrasnelle Rallycross zijn debuut gaat maken. Een hoop nieuws voor en door racers in Project CARS 2 op PlayStation 4, Xbox One en PC! Word jij de nieuwe Fernando Alonso, Sebastien Loeb of toch Takuma Sato? Project CARS 2 lijkt het allemaal mogelijk te gaan maken!

Bron: Project CARS

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch