Menu Premium

Nieuwe Child of Light PS Vita screenshots

Karim Shehata 01/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eind april verscheen Ubisoft’s Child of Light op de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, Wii U en de PC. De game is een pareltje te noemen en alhoewel dit officieel geen indie-game is, heeft het zeker die vibe over zich heen hangen. Deze ervaring kan nu op veel platformen ervaart worden, maar Ubisoft dacht dat het misschien ook wel heel tof zou zijn om in de trein, bus, metro of zelfs vliegtuig deze game te kunnen spelen, door middel van een PlayStation Vita-versie. Deze komt er dan ook en verschijnt zelfs al morgen. Tot die tijd moeten we het doen met deze nieuwe Child of Light PS Vita screenshots.

In de screenshots is goed te zien dat Ubisoft alle zeilen bij heeft gezet om de game net zo mooi en uniek te laten overkomen zoals op bijvoorbeeld de PlayStation 4. De screenshots zijn pure gameplay en eigenlijk is er bijna geen verschil te zien in vergelijking met de versies van Child of Light die eerder verschenen. Daarnaast lijkt de PS Vita het ideale platform voor dit soort games, aangezien Sony in een eerder stadium al aangaf de focus vooral op de kleinere games te gaan leggen op haar handheld. Alhoewel Child of Light natuurlijk is gemaakt en uitgegeven door mediagigant Ubisoft, komt de game zoals gezegd wel heel erg over alsof deze is gemaakt door een indie-ontwikkelaar.

Child of Light verschijnt zoals gezegd morgen op de PlayStation Vita. We weten natuurlijk nog niet of de game op de PS Vita ook net zo lekker speelt als op de andere platformen, maar na het zien van deze screenshots is er in ieder geval zeer goede hoop. Laten we hopen dat deze zeer goede hoop morgen niet tevergeefs is geweest en dat PS Vita-eigenaren die deze game graag willen spelen niet van een koude kermis thuiskomen, zoals met een handjevol console ports eerder is gebeurd op dit platform.

nieuws20140701_light5

nieuws20140701_light4

nieuws20140701_light2

nieuws20140701_light3

Nieuwe Child of Light PS Vita screenshots

Nieuwe Child of Light PS Vita screenshots

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch