Menu Premium
Loading...

Nieuwe Champions of Anteria trailer toont de Active Pause Mode

Mark Hoogland 17/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een maand geleden kon je reeds de ervaringen van Emiel en Skate bekijken in de preview van de real time strategy game Champions of Anteria. De titel komt over enkele weken officieel uit, wat voor Ubisoft een mooie gelegenheid is om even een game mechanic te belichten. Check de Active Pause Mode in deze nieuwe trailer!

Altijd handig in een tactische game: rustig de actie pauzeren, goed het strijdperk in je opnemen en daarop je volgende handelingen plannen. Pause, plan, profit, zoals Ubisoft het zelf noemt. In Champions of Anteria kun je je heroes vier acties toebedelen, die ze zullen uitvoeren zodra je de Pause Mode verlaat. Denk aan verplaatsen, aanvallen of een speciale ability inzetten.

Champions of Anteria heeft een beetje een aparte geschiedenis; onder de naam Kingdoms of Anteria zou de game oorspronkelijk een nieuw deel in de The Settlers-franchise worden. In april van dit jaar werd echter bekend dat de titel was omgedoopt tot een geheel nieuwe IP, met ook een nieuwe naam. Niks bouwen en grondstoffen delven en zo, nee, gewoon met een kleurrijke club heroes het land Anteria bevrijden.

Chapions of Anteria verschijnt op 30 augustus voor de PC. Ben jij een fan van squad based RTS en staat deze game al op jouw radar? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch