Menu Premium

Nieuwe Call of Duty pagina gespot in de Microsoft Store

Dansky 16/07/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

De tijd komt steeds dichterbij voor een nieuwe Call of Duty. Op het moment is Warzone still going strong en is het succes van Call of Duty: Modern Warfare overweldigend te noemen. Maar aan alles komt een eind en zo ook aan Modern Warfare. De geruchten omtrent de nieuwe Call of Duty doen zich al de ronde. Deze geruchten gaan bijvoorbeeld over de naam: Call of Duty: Black Ops Cold War. Of over de tijd waarin de game zich afspeelt. Er zwerft genoeg rond dus op het internet. En nu zwerft er ook wat in de Microsoft Store.

Niet de eerste keer dat Call of Duty is gespot

Vorige maand kwam al naar voren dat de codenaam van de nieuwe Call of Duty, The Red Door, gevonden was op PSN. Men vond dit uit doordat de alpha development builds waren released op de Sony servers. Dit is geen rare gewaarwording want developers doen dit wel vaker. En in deze alpha build stond de volgende Content ID: EP0002-CUSA20074_00-COD2020INTALPHA1. Als je goed kijkt zie je COD2020 Alpha staan, dus dit was zo goed als bevestigd. Daarnaast waren er een aantal acroniemen in de code gevonden. Een dataminer kwam hiermee aanzetten en deze acroniemen komen ons bekend voor. Acroniemen zoals MP, WZ, CP en ZM. Multiplayer, Warzone, Campaign en Zombies! En zelfs “Wzzm”. Is dit dan de Warzone Zombies Mode?!

Eerst PSN, nu Microsoft Store

Het is niet gek dat dit nu gebeurd bij de Microsoft Store. Want als de Alpha op het PSN te vinden is, moet deze ook wel op het Microsoft Store netwerk te vinden zijn. De store pagina vertelt ons niet veel behalve de Pegi rating, dat dit om de Xbox One versie gaat, de publisher en een beschrijving:

There is more than one truth. If you go looking for answers, be ready to question everything and accept that nothing will ever be the same. The Red Door awaits, do you dare step through it?

Waar deze Red Door dan te vinden is, is nog niet bekend. Er is wel een vermoeden dat de reveal via Warzone zal plaatsvinden dus als je een rode deur vindt in Warzone laat het ons vooral weten! Met Season 5 van Warzone, die de eerste week van augustus zal uitkomen, komen er grote veranderingen in de map. Wie weet wordt de rode deur, als ‘ie er nu nog niet in zit, dan toegevoegd.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch