Menu Premium

Nieuwe Call of Duty mogelijk volgende week onthuld

Joep Omes 26/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een week geleden bracht Treyarch ons vier kersverse multiplayer maps voor Black Ops 3, maar vandaag draait de geruchtenmolen opeens op volle toeren over de nieuwe Call of Duty. Vandaag is het precies een jaar geleden dat de eerste gameplay trailer voor Black Ops 3 verscheen, dus de timing lijkt goed.

De nieuwe Call of Duty, die ontwikkeld wordt door Infinity Ward, lijkt op dit moment geen vervolg te worden op de vorige game van de studio, Call of Duty: Ghosts. De nieuwe titel, die vandaag plots in de Trending sectie op de PlayStation Store verscheen, zou Call of Duty: Infinite Warfare gaan heten en lijkt zich volgens de laatste geruchten af te spelen in de verre toekomst. De titel werd echter snel verwijderd uit de Store, en uitgever Activision onthoudt zich verder van enig commentaar.

Verder dook er vandaag een afbeelding op van documenten die bestemd waren voor verkopende partijen. De foto, getweet door gamejournalist Jim Sterling, bevat een datum waarop de game voor het eerst getoond zou worden; 3 mei. We weten nog niks zeker, maar speculeren is natuurlijk leuk! Ben jij nog wel even zoet met Black Ops 3? Of is Infinity Ward toch de studio die jouw voorkeur geniet in de Call of Duty-reeks? Gooi het in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch