Menu Premium
Loading...

[Trailer] Nieuwe Call of Duty: Black Ops 3 patch brengt nieuwe features

Yannick van Doorn 15/12/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

UPDATE: Voor de geïnteresseerden is er nu ook een trailer verschenen voor de Black Market Update. Deze kan je hierboven bekijken.

Er is een nieuwe patch voor Call of Duty: Black Ops 3 beschikbaar en deze update brengt ons een hoop nieuwe features. Naast een lijst veranderingen om wapens, maps en de verschillende specialists te balanceren, brengt de patch ook zogenaamde Call of Duty Points, Prestige Icons en enkele fixes.

In de multiplayer modus is de Quick Join-functie toegevoegd. Deze maakt het makkelijker om je vrienden direct te joinen in de game vanuit het menu. Ook kun je tijdens het spelen van verschillende modi meer XP verwachten, terwijl ook de spawn issues zijn aangepakt. Daarnaast kun je meer Cryptokeys verwachten, welke je kan gebruiken voor het openen van Supply Drops.

De eerder genoemde Call of Duty Points zijn middels deze patch ook geïntroduceerd en iedereen krijgt er hier 200 van, helemaal gratis. Daarna kun je deze CoD Points kopen middels microtransacties, zodat je onder meer Rare Supply Drops in de multiplayer of Liquid Divinium in de Zombie-modus kunt aanschaffen.

Patch 1.04 is nu beschikbaar op PlayStation 4 en Xbox One en is ongeveer 3GB groot. Voor de volledige lijst aan patch notes klik je op de bronvermelding. Ben jij tevreden met de nieuwe aanpassingen aan Call of Duty: Black Ops 3?

Bron: Activision

Nieuwe CoD: Black Ops 3 patch brengt nieuwe features

Nieuwe CoD: Black Ops 3 patch brengt nieuwe features

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch