Menu Premium

Nieuwe Brothers in Arms in ontwikkeling bij Gearbox Software

Mark Hoogland 16/07/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er werd tijdens de afgelopen E3 nog hoopvol naar gespeculeerd, maar nu lijkt het dan eindelijk echt zover te zijn: Gearbox werkt aan een gloednieuw deel van Brothers in Arms, de tactische Tweede Wereldoorlog-shooter waarvan het laatste deel uit 2008 stamt.

In een interview met IGN laat Gearbox-CEO Randy Pitchford weten dat het volgende deel in de Brothers of Arms-franchise nog wel in de embryonale fase verkeert. Vooralsnog is de ontwikkelaar namelijk druk bezig de juiste samenwerkingen van de grond te krijgen. Pitchford geeft aan met verschillende uitgevers en studio’s in gesprek te zijn. Pas zodra deze deals rond zijn, zal de ontwikkeling van de game daadwerkelijk van start gaan. “Ik voel dat we op het randje staan, maar we zijn er nog nét niet,” aldus Pitchford.

Het eerste deel van de Brothers in Arms-reeks, Road to Hill 30, verscheen tien jaar geleden. De game werd alom geprezen voor zijn realistische setting en tactische squad based-combat. Na de sequels Earned in Blood en Hell’s Highway werd op de E3 van 2011 de spin-off Furious 4 onthuld. Deze game brak echter met de authentieke stijl van de serie en werd na veel kritiek uit productie gehaald – om vervolgens een tweede leven te krijgen als basis voor de team based-shooter Battleborn. Om de stijl van de volgende Brothers in Arms hoeven we ons echter geen zorgen te maken; Randy Pitchford belooft een authentieke game die recht zal doen aan het verhaal en de geschiedenis van de voorgaande delen.

Bron: IGN

Nieuwe Brothers in Arms in ontwikkeling bij Gearbox Software

Nieuwe Brothers in Arms in ontwikkeling bij Gearbox Software

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch