Menu Premium
Loading...

Nieuwe Battleborn hero Ernest vanaf vandaag in Early Access

Franky Mangal 25/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ernest is de nieuwste telg in de kleurrijke cast aan personages die Battleborn rijk is. Met een handvol wapens en een groot eergevoel trekt hij ten strijde, en deze nieuwe Battleborn hero is vanaf vandaag te verkrijgen in Early Access.

Ernest is alweer het 28ste personage dat speelbaar is in Battleborn en deze nieuwe held heeft een aantal toffe vaardigheden tot zijn beschikking. Zoals je in de trailer zelf al kunt zien beschikt Ernest over een gigantische grenade launcher om zijn vijanden te lijf te gaan. Ook beschikt hij over een power ei om dichtstbijzijnde bondgenoten te helpen en kan hij een compleet mijnenveld klaarleggen. Ernest draagt ook explosieven bij zich die hij op zijn vijanden kan plakken en met één druk op de knop tot ontploffing kan brengen.

Dit alles maakt Ernest uitermate geschikt om continu de aanval mee in te gaan, maar tegelijkertijd kan hij ook een sterke defensie vormen voor zijn bondgenoten. Ernest is er vanaf zijn geboorte al van overtuigd dat het zijn lotsbestemming is om te sterven in dienst van anderen, op het slagveld.

Behalve Ernest is ook het 29ste personage voor Battleborn onthuld, namelijk Kid Ultra. Kid Ultra is de perfecte ondersteuning voor elke situatie waarin hij teammaten sterker kan maken maar ook kan genezen. In de komende periode zal er meer bekendgemaakt worden over Kid Ultra.

Wat vind jij van deze nieuwe personages voor Battleborn? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Battleborn

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch