Menu Premium
Loading...

Nieuwe Battleborn character Alani vanaf nu beschikbaar

Karim Shehata 25/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

2K Games en Gearbox Software gaven voor de release van Battleborn al aan de game na de release te blijven ondersteunen met nieuwe content en deze belofte wordt nagekomen. Vanaf vandaag is de nieuwe Battleborn character Alani namelijk beschikbaar voor Season Pass-houders, DIgital Deluxe-bezitters en iedereen de de open beta op de PlayStation 4 heeft gespeeld.

Dit heeft 2K Games vandaag middels een persbericht bekendgemaakt. Alani is de eerste van vijf heroes die naar Battleborn moet gaan komen in de komende maanden. Op dit moment is Alani alleen beschikbaar voor alle in de eerste alinea genoemde gamers, terwijl ze vanaf 31 mei voor iedereen vrij te spelen is.

Ook teaset 2K meteen even de volgende Battleborn, genaamd Pendles. Dit personage is een sneak character en een koude killer en moet ergens in de komende maanden verschijnen.

In de bovenstaande trailer is goed te zien wat Alani, met haar wateraanvallen en heal abilities, toevoegt aan het huidige roster van Battleborn. De game verscheen eerder deze maand voor PC, PlayStation 4 en Xbox One.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch