Menu Premium

Nieuwe Assassin’s Creed Syndicate collectibles onthuld

René Janssen 09/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag kondigt Ubisoft nieuwe goodies aan voor Assassin’s Creed Syndicate, waarvan het merendeel rond oktober zal verschijnen. Zo is onder andere het officiële art book van de game aangekondigd, een nieuwe roman en wat nieuwe collectibles. Voor de Assassin’s Creed liefhebber alvast iets om op de sinterklaas-verlanglijst te zetten.

The Art of Assassin’s Creed Syndicate is het officiële art book van de game en bevat 192 pagina’s aan kleurillustraties. Het Londen tijdens de Industriële Revolutie wordt hierin mooi in beeld gebracht en er worden vele, nog nooit eerder vertoonde concept arts getoond. Een van de hoogtepunten van het boek is London Boroughs, de verschillende wijken en districten binnen de stad London. Het art book bevat ook complete renders van gebouwen die hoog boven de sloppenwijken uitsteken en de handelsroutes van Assassin Jacob Frye. The Art of Assassin’s Creed Syndicate heeft ook een speciale slipcase editie met nog meer exclusieve concept art en gesigneerd door artiesten in een oplage van slechts 500 exemplaren.

Voor wie zich nog meer in de wereld van de Assassins wil verdiepen, is er Assassin’s Creed: Underworld, de achtste roman van Oliver Bowden, die zich in het Assassin’s Creed Syndicate universum afspeelt, en de strijd volgt tussen de Assassins en de Tempeliers.

Tevens verschijnen er binnenkort twee van Jacob’s iconische wapens. Het eerste wapen is een levensechte replica van de legendarische Assassin handschoen met hidden blade. Het tweede wapen is een realistische replica van de cane sword, het nieuwste wapen van de Assassins.

Ten slotte volgen er nog twee Assassin’s Creed figurines. De Jacob Frye figurine, gewapend met gauntlet en cane sword en de Evie Frye figurine.

Het art book, de collectibles en figurines verschijnen in oktober en de release van de roman zal nog worden aangekondigd.

Nieuwe Assassin's Creed Syndicate collectibles onthuld

Nieuwe Assassin’s Creed Syndicate collectibles onthuld

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch