Menu Premium

Nieuwe Assassin’s Creed IV: Black Flag screenshots onthuld

Gamekings Redactie 02/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het najaar van 2013 zit vol met potentiële toppers en ook Ubisoft is verantwoordelijk voor een aantal van deze titels. Een van deze games is Watch Dogs, voor iedereen die zich een echte hacker wil wanen. Mocht je je beter voelen in de huid van een piraat is de nieuwe Assassin’s Creed-titel een betere optie. Er zijn nieuwe Assassin’s Creed IV: Black Flag screenshots onthuld, waarin we meer zien van deze aankomende game.

Dit keer ligt de focus van de screenshots minder op het piratenleven. Zoals fans van de Assassin’s Creed-franchise weten, speel je in de games vooral herinneringen van voorouders van Desmond Miles, die toegankelijk zijn door middel van de Animus. De Animus is een apparaat die ervoor zorgt dat herinneringen opnieuw beleefd kunnen worden. Het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de Animus is Abstergo Industries. Zij dwingen Miles om in de Animus plaats te nemen, zodat zij verborgen relikwieën kunnen vinden door middel van zijn hulp. Uiteraard heeft Desmond door dat hun plannen niet helemaal jofel zijn, waardoor hij vlucht en zich tegen hen keert.

Terwijl het grootste deel van Assassin’s Creed IV: Black Flag zich afspeelt als Edward Kenway, een van de voorouders waar eerder over gesproken is, zijn er ook momenten dat het hedendaagse leven decor is voor de game. Hier hadden we een stuk minder van gezien dan van alle piraten en schepen, dus is het goed nieuws dat er nieuwe screenshots van Assassin’s Creed IV: Black Flag verschenen zijn. We moeten nog wachten tot 1 november tot we ermee kunnen spelen, laten we dan ook hopen dat Ubisoft ons nog meer beelden gaat laten zien. Scroll snel naar beneden, ga snel kijken, want ook dit keer zijn het toffe screenshots!

Nieuwe Assassin's Creed IV: Black Flag screenshots onthuld

Nieuwe Assassin’s Creed IV: Black Flag screenshots onthuld

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch