Menu Premium

Nieuwe artwork van GTA 5 is opgedoken

Gamekings Redactie 05/01/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Rockstar, de makers van de GTA reeks, laten nooit een vloedgolf aan screenshots en trailers los. Maar wanneer ze iets aan het publiek laten zien, kun je erop rekenen dat iedereen het binnen een dag gezien en geanalyseerd heeft. Het is wederom raak. Nieuwe artwork van GTA 5 is opgedoken en ditmaal met de illustere titel “The Trunk”, ofwel “De Achterbak”. Hier is de versie op de Rockstar pagina te vinden.

Wat er in de achterbak ligt is niet te zien, maar je hoeft geen genie te zijn om te weten dat er ofwel een arsenaal wapens in ligt of een persoon, al dan niet in leven. De auto die bij de achterbak hoort is een Tornado, een lowrider. De Tornado was ook al te zien in de tweede trailer en je kent deze Chevy Bel Air look-a-like al uit GTA: San Andreas. Niet verrassend want GTA 5 speelt zich in hetzelfde gebied af als van deze voorganger, namelijk San Andreas. San Andreas is natuurlijk gebaseerd is op de Amerikaanse staat Californië.

In de nieuwe artwork van GTA 5 zijn enkele dingen naast de lowrider te zien. De wapens in de handen van Michael en Franklin zijn respectievelijk een Colt pistool en een semi-automatisch Glock pistool. Of het blik bier in de handen van Trevor als wapen dient, is nog maar de vraag. Het straalvliegtuig op de achtergrond is nog niet geïdentificeerd, maar mogelijk te besturen als Rockstar het in de game heeft gestopt.

Naast die nieuw opgedoken artwork van GTA 5 heeft Rockstar enkele wallpapers, Facebook timeline covers, buddy icons en Rockstar Social Club avatars online gezet om je digitale wereld op te leuken.

Word jij nog warm van af en toe wat artwork, of kan Rockstar beter wachten tot ze met iets concreets kunnen komen?

Nieuwe artwork van GTA 5 is opgedoken

Nieuwe artwork van GTA 5 is opgedoken

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch