Menu Premium

Nieuwe Apex Legends Legend en wapen gelekt bij conferentie

Dansky 28/08/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

De nieuwe Apex Legends Legend en een nieuw wapen zijn door een Reddit user gelekt nadat deze werden getoond tijdens een Gamestop management conferentie.

Gamestop conferentie

Tijdens de Gamestop management conferentie kwam EA langs om te vertellen wat Apex Legends spelers te wachten staat in Season 3. De conferentie toonde drie foto’s die vervolgens werden gelekt door Reddit user Teves3D. In totaal zijn er drie foto’s te zien: de Charge Rifle, Crypto zijn tough guy look en een Halloween skin van Gibraltar waardoor hij op Frankenstein lijkt.

Crypto

De geruchten dat Crypto de nieuwe Legend zal worden gaan al langer de ronde en deze foto’s geven aan dat de geruchten er niet ver naast zitten. De toevoeging van een nieuwe Legend viel al langer in de lijn der verwachting. EA heeft in een van hun blogs vermeld dat bij iedere nieuwe Season van Apex Legends er naast een hoop andere features in ieder geval een nieuwe Legend zal worden toegevoegd en de map een grote update krijgt.

Crypto was al geteased in de Season 2 Battle Charge trailer. Hij is vermoedelijk degene die de Repulsor toren opblaast. Dit had grote gevolgen voor de map want de zone Kings Canyon was compleet verwoest. De Repulsor torens, zoals de naam doet verwachten, weerhield de wezens die om de map van Apex Legends hangen om het vaste land op te komen. Maar met de toren in duigen kwamen deze Jurrasic Park achtige wezens een kijkje nemen.

De gigantische dinosaurus, waar je overigens niet op kon landen, stond midden in de map. De Flyers pakten de zuur verdiende lootboxes op die overleden spelers achter lieten. Gelukkig kon je deze ninjalooters dan wel weer kapot schieten waardoor zij de lootbox dropte.

Apex Legends Season 3

Wanneer Season 3 begint is nog niet duidelijk maar Season 2 eindigt op 1 oktober. Dus de verwachting is dat Season 3 ergens rond die tijd zal beginnen. In de komende maand mogen we dus ook de abilities van Crypto verwachten.

Zijn jullie hyped voor deze nieuwe cryptische Legend of is Wattson meer dan geneog voor jullie? Laat het ons weten!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch