Menu Premium
Loading...

Apex Legends Season 2: “Nieuwe Legend, wapen en meer”

10/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Apex Legends is al enige tijd uit. de Free-to-Play Battle Royale van Game was een groot succes op diens release. Miljoenen spelers schieten elkaar af met de verschillende legends die allen hun eigen abilities en eigenschappen hebben. Nu komt seizoen twee met een nieuwe legend en meer en Koos en Daan gaan vertellen wat zij ervan van vinden!

Wattson maakt haar schokkende debuut

Met de release van seizoen twee, krijgt Apex Legends spelers een nieuwe legend om te spelen. Wattson is een jonge meid die geobsedeerd is door elektriciteit. Haar obsessie heeft geleidt tot haar tactical ability, wat een elektrisch hek is. Tegenstanders die erdoor heen lopen, krijgen damage en worden geslowed. Perfecte slachtoffers om af te schieten met schot of twee. Haar ultimate is een Pylon die ze kan plaatsen die inkomende granaten vernietigd en de schilden van teamgenoten repareert. Dit een perfect karakter om je teamgenoten te helpen en je locatie te beveiligen voor inkomende tegenstanders. Laat ze maar komen, want je hebt een schokkende verrassing voor ze. Als ze toch op afstand blijven, kan je ze beschieten met het nieuwe wapen: de L-STAR. Deze LMG die lasers afschiet doet veel schade op afstand. Probleem is wel dat het wapen te heet kan worden, waar je een barst kan krijgen in je vizier. Dus hou je triggerfinger onder controle.

Season 2 brengt ook Season Battle Pass 2

Het nieuwe seizoen brengt ook wat nieuws voor de spelers die graag geld uitgeven in deze Free-to-Play game. Met de Battle Pass kan je levelend nieuwe cosmetics unlocken. Dit kunnen nieuwe skins zijn voor je Legends, wapens en meer. Ook kan je nieuwe muziek en emotes krijgen voor tijdens de drop. Genoeg skins om op te maken voor de lack of skills.

Wil je weten wat Koos en Daan van de update vinden? kijk dan de video en laat weten wat jij van seizoen twee vindt in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch