Menu Premium
Loading...

Nieuwe Ace Combat 7 trailer is getoond op de PSX 2016

Yannick van Doorn 03/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Trek je pilotenpak aan, zet je zuurstofhelm op en laat je zakken in jouw cockpit. Start your engines en duik het wolkendek in terwijl de straalmotoren van jouw fighter je naar grote hoogte stuwen. Tijd om vijandige straaljagers in vele duizenden stukjes naar beneden te laten storten, want deze nieuwe Ace Combat 7 trailer is getoond op de PSX 2016.

In de trailer zien we vele luchtgevechten in hedendaagse straaljagers met een hoop ontploffingen tot gevolg. We maken kennis met de hoofdrolspelers in het verhaal in Ace Combat 7. Beelden vanuit de cockpit worden afgewisseld met beelden waarin je tussen de hoge gebouwen in een stad schiet. Je stijgt op vanaf zandvlaktes en knalt door de geluidsbarrière. De Ace Combat 7 trailer zitten boordevol actie!

Ook Ace Combat 7 brengt Virtual Reality mogelijkheden met zich mee. Dit zal de vele achtervolgingen door het luchtruim nog dynamischer en realistischer moeten maken. Ace Combat 7 kent een uitgebreide verhaallijn en is naast de single player ook in multiplayer te spelen.

Uitgever Bandai Namco Entertainment heeft nog niet bekend gemaakt wanneer Ace Combat 7 van deveoper Project Aces in de winkels verschijnt. Tot die tijd moeten we het doen met onder andere deze trailer van de shooter simulator. Stap jij de cockpit in als de game in de winkels ligt?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch