Menu Premium

Nieuw Super Smash Bros. Wii U-screenshot toont Fox McCloud’s blaster

Gamekings Redactie 07/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sowieso hoort Fox McCloud in het roster van Super Smash Bros. Het hoofdpersonage van de Star Fox-serie shinet al sinds het eerste deel als speelbaar karakter en natuurlijk kan het niet anders dan dat hij ook naar de Wii U-versie van Super Smash Bros. komt. Een nieuw Super Smash Bros. Wii U-screenshot toont Fox McCloud’s blaster, oftewel het wapen van de special move die Fox gebruiken kan. Heer Fox McCloud lijkt aardig zeker van z’n zaak met de blaster in handen!

Je kunt geen liefhebber van games zijn zonder ooit van Star Fox gehoord te hebben. De vos die van vliegen houdt, kreeg in 1993 zijn eerste game voor de Super Famicom/Super Nintendo. Je bestuurt daarin een Arwing, zoals Fox zijn ruimteschip noemt, en moet alles kapot geschoten worden op je weg. De eerste game was verder vrij beperkt qua mogelijkheden, maar werd wel ontzettend goed ontvangen. Later in de serie kregen spelers veel meer vrijheden. Het laatste deel stamt uit 2006, maar in 2011 konden we Star Fox 64 in 3D ervaren op de Nintendo 3DS.

Het is allemaal bij elkaar wel het bewijs dat Fox McCloud wel van dingen kapot schieten houdt. Toen het eerste deel van Super Smash Bros. uitkwam, was het voor Nintendo dan ook geen onlogische keuze om hun favoriete vos ook als speelbaar karakter beschikbaar te maken. Dit was in 1999 en na ook te spelen te zijn in Super Smash Bros. Melee en Super Smash Bros. Brawl is hij ook te kiezen in Super Smash Bros. voor de Wii U. We kunnen bijna blind aannemen dat het ook voor de Nintendo 3DS-versie geldt.

Ben je benieuwd hoe het laatste wapen van Fox McCloud eruit ziet? Scroll dan naar beneden, want daar staat ‘ie! In 2014 kunnen we ‘m écht bewonderen. Dan komt Super Smash Bros. uit voor de Wii U en Nintendo 3DS.

Nieuw Super Smash Bros. Wii U-screenshot toont Fox McCloud's blaster

Nieuw Super Smash Bros. Wii U-screenshot toont Fox McCloud’s blaster

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch