Menu Premium

Nieuw Super Smash Bros.-screenshot van Toon Link onthuld

Gamekings Redactie 15/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

2014 belooft het jaar te worden van Nintendo en met name de Wii U. De console ligt al eventjes in de winkels, maar de echte klappers die de Wii U op de kaart moeten geven zijn er nog niet echt. We kregen natuurlijk Pikmin 3, maar de meeste grote titels komen pas volgend jaar ook. Zo ook Super Smash Bros., welke de laatste tijd wel flink wat aandacht krijgt. Zo ook vandaag, want er is een nieuw Super Smash Bros.-screenshot van Toon Link onthuld.

Eerder werd al aangekondigd dat Toon Link als speelbaar personage beschikbaar wordt in Super Smash Bros. voor de Wii U en Nintendo 3DS. Het is al een tijdje mogelijk om met Link te spelen, maar deze is gebaseerd op zijn uiterlijk van The Legend of Zelda: The Wind Waker. Niet heel gek, want recentelijk kwam The Legend of Zelda: The Wind Waker HD uit. Over het algemeen werd deze game goed ontvangen, net zoals het origineel. Voor Nintendo een goede reden om de kleine knul naar Super Smash Bros. te brengen.

Het is sowieso altijd leuk als er nieuwe screenshots van een game onthuld worden en voor fans van de Super Smash Bros.-serie al helemaal dat het met regelmaat van ‘hun’ game gebeurt. vandaag is Toon Link aan de beurt, maar het lijkt er niet op dat hij er zelf plezier aan beleeft. Hij is namelijk in het Pikmin-level en wordt door een aanval de lucht in geschoten. Aan z’n gezichtsuitdrukking te zien, is hij er niet zo blij mee.

Er is nog geen specifieke releasedatum bekend, maar Super Smash Bros. komt uit in 2014 voor de Wii U en Nintendo 3DS. Dan kun je zelf met onder andere Toon Link aan de slag!

Nieuw Super Smash Bros.-screenshot van Toon Link onthuld

Nieuw Super Smash Bros.-screenshot van Toon Link onthuld

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch