Menu Premium

Nieuw Super Smash Bros.-screenshot van Link en Fox McCloud

Karim Shehata 30/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Volgend jaar moet dan toch echt het jaar van Nintendo gaan worden. Hoewel Super Mario 3D World nog in dit jaar verschijnt, verschijnen onder meer Mario Kart 8 en Super Smash Bros. pas in 2014. Van die laatste game worden er bijna wekelijks nieuwe personages onthuld en nu lijkt Nintendo daar opnieuw naar te hinten door middel van een plaatje dat het Japanse gamebedrijf zojuist op Miiverse heeft geplaatst. Datzelfde plaatje is een nieuw Super Smash Bros.-screenshot van Link en Fox McCloud.

Het vermoeden dat er gehint wordt naar een nieuw, beestachtig personage voor de game, komt door het onderschrift wat Super Smash Bros.-ontwikkelaar Sakurai bij dit plaatje heeft gevoegd: “Ligt het aan mij, of ruik ik iets beestachtigs?” Of hij daar nu Fox McCloud mee bedoelt, die achter Link geposteerd staat op het screenshot, of een personage wat we niet kunnen zien op dit kiekje, is nog onbekend. De toekomst zal gaan moeten uitwijzen of we met een nieuw beestachtig personage aan de slag kunnen in Super Smash Bros. op de Nintendo 3DS en de Wii U.

De personages die onder de noemer ‘beestachtig’ door het leven gaan zijn namelijk al bevestigd, in de vorm van Donkey Kong en Bowser. Daarnaast werd in de laatste weken bekendgemaakt door Nintendo dat onder andere Luigi, Wii Fit Trainer en Sonic The Hedgehog hun opwachting gaan maken in de fighting-game van Nintendo. Wanneer we precies met de game aan de slag kunnen gaan, is voorlopig nog onbekend. De informatie waarmee de gamers het voorlopig moeten doen is ‘2014’. Super Smash Bros. verschijnt in dat jaar voor de Wii U en de Nintendo 3DS.

Nieuw Super Smash Bros.-screenshot van Link en Fox McCloud

Nieuw Super Smash Bros.-screenshot van Link en Fox McCloud

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch