Menu Premium

Nieuw Super Smash Bros.-screenshot van de PilotWings-stage onthuld

Gamekings Redactie 22/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ondanks dat het nog even duurt voordat Super Smash Bros. uitkomt voor de Wii U en Nintendo 3DS, worden we wel verblijd met nieuwe beelden om ons zoet te houden. En zoet zijn we zeker weten, want vandaag is er een nieuw Super Smash Bros.-screenshot van de PilotWings-stage onthuld.

De PilotWings-serie loopt al een tijdje, met PilotWings Resort uit 2011 als laatste deel. In deze game is één van de opdrachten om door ringen te vliegen boven Wuhu Island en dat is dan ook precies wat we te zien krijgen op het nieuwe screenshot dat vandaag is onthuld door Sakurai van Nintendo, op Miiverse. Dit keer gaat het alleen niet om het level uit PilotWings Resort, maar het level uit PilotWings voor de Super Nintendo. Een stukje nostalgie, een stukje nieuw gevoel.

Zoals het er nu op lijkt, wordt het PilotWings-level een vrij lastige. Het vliegtuig dat je ziet op het screenshot zal waarschijnlijk heen en weer vliegen, waardoor deze alle kanten op zwaait. Probeer dan maar eens je balans te behouden, terwijl je ook bezig bent met anderen eraf te smijten. Misschien zijn de ballen waar je doorheen vliegt ook wel een gameplay-element, maar tot de game uitkomt kunnen we het alleen houden bij gissen en gokken.

Super Smash Bros. voor de Wii U en Nintendo 3DS heeft nog geen specifieke releasedatum, maar staat gepland om in 2014 uit te komen. Wacht jij al heel lang op een nieuw deel in de Super Smash Bros.-serie?

Nieuw Super Smash Bros.-screenshot van de Pilot Wings-stage onthuld

Nieuw Super Smash Bros.-screenshot van de Pilot Wings-stage onthuld

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch