Menu Premium

Nieuw Super Smash Bros.-screenshot toont Sonic’s Windy Hill

Gamekings Redactie 24/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zo om en nabij een week geleden kwam Sonic Lost World uit en in de Nederlandse schappen te liggen. De exclusieve titel voor de Wii U en Nintendo 3DS wordt redelijk ontvangen en dat zorgt ervoor dat het avontuur niet ophoudt bij deze game. Het eerste level van Sonic Lost World wordt bespeelbaar in Super Smash Bros, wat vandaag wordt laten zien door Nintendo. Een nieuw Super Smash Bros.-screenshot toont Sonic’s Windy Hill, waarop de blauwe egel met Mario in gevecht is.

Dat Mario en Sonic al eventjes hand in hand gaan, weten we nu en het is allang niet onwennig meer. Wat wel nieuw is, is Mario zien in één van de levels van een Sonic-game. Gelukkig is ieders favoriete Italiaanse loodgieters niet door middel van koprollen aan het proberen Sonic bij te houden, maar gaat het om één van de Sonic Lost World-levels die naar Super Smash Bros. komt. Als je Sonic Lost World gespeeld hebt (of de titel van dit bericht niet negeerde), weet je dat het gaat om de Windy Hill. Het is het eerste level uit de game en compleet herkenbaar in Sonic-stijl.

Het Windy Hill-level wordt beschikbaar voor de Wii U-versie van Super Smash Bros., maakte director van de game, Masahiro Sakurai, bekend op Miiverse. Verdere details maakte hij nog niet bekend, dus het is niet duidelijk of de Nintendo 3DS-versie ook het level krijgt. De twee versies zijn in grote lijnen gelijk aan het elkaar, waardoor het zomaar zou kunnen! Super Smash Bros. voor de Wii U en Nintendo 3DS komt uit in 2014.

Nieuw Super Smash Bros.-screenshot toont Sonic's Windy Hill

Nieuw Super Smash Bros.-screenshot toont Sonic’s Windy Hill

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch