Menu Premium

Nieuw Super Smash Bros.-screenshot toont de mannelijke Wii Fit-trainer

Gamekings Redactie 31/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nintendo’s Masahiro Sakurai is de laatste tijd druk bezig met iedereen lekker maken voor Super Smash Bros. voor de Wii U en Nintendo 3DS. Bijna elke dag komt er een nieuw screenshot vrij en krijgen we door middel van cryptische berichtjes meer te weten over de game. Een nieuw Super Smash Bros.-screenshot toont de mannelijke Wii Fit-trainer. Zou hij naast zijn vrouwelijke collega een speelbaar karakter zijn?

Volgens Sakurai is het een feestje dat de trial-versie van Wii Fit U nu beschikbaar is en dat wordt gevierd met een nieuw screenshot. Ondertussen is het al een tijdje duidelijk dat de Wii U en Nintendo 3DS-versies van Super Smash Bros. de vrouwelijke Wii Fit (U)-trainer gaan bevatten om mee te spelen en nu wordt zij vergezeld door haar mannelijke metgezel.

Wat opvallend is, is dat hij niet in volle glorie is toegevoegd aan de lijst aan speelbare karakters op de officiële website van Super Smash Bros. Dit zorgt ervoor dat er een flinke discussie ontstond op Miiverse, waar het screenshot op geplaatst werd, en daar wordt over het algemeen maar één conclusie uitgetrokken. Het gaat volgens velen namelijk om een alternatief uiterlijk voor de vrouwelijke Wii Fit-trainer. Als je fan bent van de Super Smash Bros.-serie weet je dat alle personages een alternatief uiterlijk beschikbaar hebben. Vaak gaat het dan om iets simpels als een outfit in een ander kleurtje en niet om ingrijpende veranderingen. Misschien is dat dus wél het geval bij mevrouw Wii Fit en verandert zij opeens in een man op het moment dat je voor het alternatieve uiterlijk kiest.

Op het moment is het alleen maar gissen en wachten op nieuwe hints en screenshots van Sakurai. Anders komen we er vanzelf achter in 2014, want dan verschijnt Super Smash Bros. voor de Wii U en Nintendo 3DS.

Nieuw Super Smash Bros.-screenshot toont de mannelijke Wii Fit-trainer

Nieuw Super Smash Bros.-screenshot toont de mannelijke Wii Fit-trainer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch