Menu Premium

Nieuw screenshot van Super Smash Bros. toont de Smash Ball

Karim Shehata 17/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Steeds beter maken we kennis met de nieuwe Super Smash Bros.-game die dit jaar op de Wii U en de Nintendo 3DS gaat verschijnen. Steeds vaker zien we nieuwe personages, nieuwe stages en andere vette dingen onthuld worden van deze game, terwijl het voorlopig nog niet duidelijk is wanneer de game precies gaat verschijnen. Wel zien we nu een hele sterke aanval tentoongesteld worden, want een nieuw screenshot van Super Smash Bros. toont de Smash Ball.

Op het nieuwe screenshot, welke je hieronder kunt bekijken, zien we Kirby, Luigi en de Smash Ball. Vooral Luigi lijkt flink geraakt te worden door de krachtige Smash Ball, want op dit screenshot ligt hij knock-out in de lucht. Dit is overigens ook niet zo gek, want de Smash Ball is een zeer krachtige Final Smash-aanval, waarmee je de tegenstander dus een flinke genadeklap kunt geven. De Smash Ball maakte zijn debuut in Super Smash Bros. Brawl en keert nu dus terug in de gloednieuwe Super Smash Bros.-titel voor de Nintendo 3DS en de Nintendo Wii U.

Het desbetreffende screenshot werd op het Miiverse getoond door het brein achter de Super Smash Bros.-serie: Masahiro Sakurai. De man toont bijna dagelijks screenshots van de game, maar zoals gezegd is het nog altijd onduidelijk wanneer de game precies gaat verschijnen. Nintendo verzekert de gamer dat dit in 2014 gaat gebeuren en dus is dat de enige informatie die we voorlopig kunnen delen. Een release aan het einde van dit jaar voor Super Smash Bros. op de Wii U en de Nintendo 3DS lijkt het meest waarschijnlijke te zijn.

Nieuw screenshot van Super Smash Bros. toont de Smash Ball

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch