Menu Premium

Nieuw Pokémon-project wordt volgende week onthuld

Karen Koch 18/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sinds de conceptie van Pokémon in 1996 is de franchise alleen maar gegroeid in populariteit. TV series, films, games, kaartspellen: alles wat je kunt verzinnen, is al eens gemaakt met het vrolijke gezicht van een Pikachu erop. De Pokémon-mania lijkt nog lang niet te stoppen, want een nieuw Pokémon-project wordt volgende week onthuld.

De teaser op de officiële webpagina van Pokémon spreekt over een “schokkend” of “verbluffend” nieuw project dat volgende week dinsdag bekendgemaakt zal worden. Verder staan er behoorlijk weinig hints over wat dit zogenaamde fantastische nieuwe project zal zijn op de site. Wat wel zeker is, is dat hoofd van de Pokémon Company, Tsunekazu Ishihara, bij deze onthulling aanwezig zal zijn. Ook staan de voice-actors Nobuhiko Okamoto en Aoi Yuki op de gastenlijst voor dit event. Eerstgenoemde heeft nog niet eerder aan een Pokémon-project meegewerkt, terwijl Aoi Yuki wel al eerder een stem heeft ingesproken voor een trainer in de serie. Een aantal namen op de teaser-pagina zijn nog niet onthuld, maar worden aangeduid met een mooie opeenvolging van vraagtekens.

Dit weekend is al de Pokémon Trading Card Game aangekondigd voor de iPad, om ook het kaartspel dat in het begin van de eeuw zo populair was op de speelplaats naar de Apple-generatie te brengen. De onthulling van volgende week zal hier waarschijnlijk niet veel mee te maken hebben. Fans zijn ondertussen al druk aan het speculeren wat de grote aankondiging zal zijn. Eindelijk een Pokémon-game voor de Wii U, of toch iets heel anders? Tot 26 augustus zullen we geduld moeten hebben, want dan wordt pas bekend wat de Pokémon-franchise voor ons in petto heeft.

Nieuw Pokémon-project wordt volgende week onthuld

Nieuw Pokémon-project wordt volgende week onthuld

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch