Menu Premium
Loading...

Niet mekken, lekker hacken in Watch Dogs 2 gameplay video’s

Duncan Israel 14/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijdens de Ubisoft-presentatie op de E3 kon het natuurlijk niet uitblijven dat Watch Dogs 2 voorbij zou komen. Ubisoft gooit even twee brokken beeld onze kant op. Dus niet mekken, lekker hacken in deze Watch Dogs 2 gameplay video’s!

De reveal trailer van de game was natuurlijk al een aantal dagen geleden gelekt en gestreamd door Ubisoft. Gelukkig heeft de ontwikkelaar en uitgever nog genoeg gameplay beelden achter de hand om onze kant op te sturen. In de bovenstaande trailer krijgen we de levendige sferen van San Francisco voorgeschoteld, gevolgd door de nodige hacks. We zien hoofdrolspeler Marcus Holloway en zijn maten van DedSec de meest bizarre free-run shit uitvoeren.

Ubisoft zit de laatste tijd ook volop in de films. Toen de kleine grote man van de studio, Yves Guillemot, samen met Jim Ryan van Sony het podium opkwamen werd daar eventjes een Watch Dogs-film aangekondigd. Dit is een hele vroege aankondiging, dus Ryan kon er nog niks over zeggen. Ryan kon alle PlayStation-gamers wel verblijden met het nieuws dat alle DLC voor Watch Dogs 2 als eerste naar PlayStation 4 zal komen.

Als klap op de vuurpijl werden we even van onze sokken gehackt door een elf minuten durende ingame gameplay trailer, die je hieronder volledig kan bekijken. Watch Dogs 2 komt op 16 november 2016 naar PC, Xbox One en PlayStation 4!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch