Menu Premium
Loading...

Rebels hacken met Marcus Holloway in Watch Dogs 2

Karim Shehata 08/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat Watch Dogs 2 er zou komen, was al een aardig poosje erg duidelijk. De game werd eerder al bevestigd in een financieel rapport van Ubisoft en moest voor april 2017 het levenslicht zien. Nu is de game officieel onthuld en zul je in bovenstaande trailer zien dat we rebels gaan hacken met Marcus Holloway in Watch Dogs 2!

Juist, Marcus Holloway is het nieuwe hoofdpersonage van Watch Dogs 2! Hij oogt een stuk jonger dan Aiden Pearce uit deel één en lijkt ook een stuk rebelser te zijn dan zijn voorganger. Overigens draait het niet allemaal om hem, want Ubisoft heeft tijdens de wereldpremière livestream gezegd dat alle AI op straat nu niet in dienst van jou daar rondloopt, maar ook met elkaar bezig is. Honden hoeven dit keer dus niet per se naar jou te blaffen en mensen maken niet per se ruzie met jou als je geschreeuw op straat hoort. Ubisoft wil van het San Fransisco in Watch Dogs 2 een zeer levendige wereld maken.

Waar het in het originele Watch Dogs alleen mogelijk was om mensen op straat te hacken die van tevoren bepaald waren, kun je nu letterlijk iedereen hacken. Sterker nog, later in de game kun je zelfs iedereen tegelijkertijd op bijvoorbeeld een plein hacken. Duidelijk is dus dat het hacken een nog prominentere rol gaat spelen in Watch Dogs 2.

In de livestream werd er overigens meermaals gesproken over ‘de speler’. Ubisoft wil namelijk benadrukken dat deze game is gemaakt met de gamer in het achterhoofd, wat wil zeggen dat jij missies op allerlei soorten manieren kunt uitspelen. Je kunt het hackend, in stealth of schietend doen, terwijl er binnen die keuzes nog talloze mogelijkheden zijn. Ook keert de functie terug waarin jij mensen kunt tegenkomen die Watch Dogs 2 op dat moment ook aan het spelen zijn. Samen kun je een co-op team vormen, voor volgens Ubisoft “magische gamemomenten”

Op de E3 krijgen we meer beelden te zien van Watch Dogs 2. De game verschijnt op 16 november 2016 voor PC, PlayStation 4 en Xbox One. Boven dit bericht kun je de reveal trailer zien, terwijl je hieronder de introductie van het personage Marcus Holloway kunt aanschouwen!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch