Menu Premium

Niet alleen je moeder, maar ook Codsworth in Fallout 4 roept straks je naam

Bas Boudewijn 06/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is inmiddels al meer dan een half jaar geleden sinds we voor het eerst aan de slag konden met Fallout 4, maar nog steeds heeft de open wereld RPG van Bethesda een grote fanbase achter zich staan. Hoog tijd dus voor een nieuwe update! Vanaf vandaag schreeuwt niet alleen je moeder meer naar je, maar ook Codsworth in Fallout 4 roept straks je naam.

Mits je geen oer Hollandse naam als Jan Johan of Jelle hebt, is de kans aanwezig dat ook jij straks geroepen wordt door de metalen robot uit het vierde deel in de Fallout-reeks. Bethesda voegt met de nieuwste update voor de game namelijk meer dan 300 nieuwe namen toe die je zwevende kompaan recht in je gezicht zal uitspreken. Of jouw naam er ook bij zit is een kwestie van giswerk, want de Amerikaanse ontwikkelaar heeft geen lijst met namen vrijgegeven.

De 300 extra namen zijn niet het enige nieuwe waar je je met kunt vermaken deze nieuwe update, want ook opslaan wordt makkelijker. Vanaf nu creëert de game automatisch een tijdelijk save bestand wanneer je de game afsluit vanuit het menu. Deze ‘exitsave’ verwijdert zichzelf automatisch wanneer je weer verder gaat met de game. Verder zit ook deze update weer vol met bugfixes om de game nóg stabieler te maken en nóg beter te laten lopen op jouw PC of console.

Heeft Codsworth jouw naam al weleens uitgesproken tijdens het gamen of ben je van plan je naam te veranderen zodat hij dit wel zal doen? Laat het ons even weten in de comments! De Fallout 4 1.6 patch is vanaf nu beschikbaar voor Steam en zal volgende week in ieder geval de Xbox One bereiken. Het zou ook niet lang moeten duren totdat deze patch zichzelf een weg baant naar Sony’s PlayStation 4.

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch