Menu Premium

Niet alleen de ratten zijn een dreiging in A Plague Tale: Innocence

Hylke Haagsma 23/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

A Plague Tale: Innocence is een game die behoorlijk weinig opgevallen is in de media en nog bij weinig gamers op de radar staat. Desalniettemin lijkt het een erg ambitieus project te worden en doet het soms denken aan The Last of Us. Het grootste verschil? De game speelt zich af in de middeleeuwen tijdens de tijd van de pest. En in plaats van clickers moet je je zorgen maken over ratten.

Ratten zijn een groot gedeelte van de gameplay

Hieronder kun je de nieuwste gameplay van de game bekijken, in deze video wordt de game gespeeld door Asobo zelf en geven twee van de developers ook commentaar op wat er op het scherm gebeurt. De game komt 14 mei uit en is vanaf dan speelbaar op de PlayStation 4, Xbox One en PC. In onderstaande clip wordt vooral de gameplay met de mensen getoond. Naast de mensen zijn de ratten die overal rondzwermen de grootste dreiging. Waarom de mensen een dreiging zijn? De inquisitie zit achter je aan…

De gameplay bestaat vooral uit stealth en puzzelen

Om de ratten te slim af te zijn zul je vooral veel gebruik moeten maken van licht. Het maakt niet uit in welke vorm. Fakkels, stokjes die in de fik staan of een kampvuur, het kan je allemaal beschermen tegen de ratten. En bescherming zul je moeten zoeken. Je beschermt namelijk niet alleen jezelf, ook je jongere broertje Hugo moet in veiligheid worden gehouden. Er zijn veel puzzels waarbij licht of vuur een belangrijke rol speelt. Daarnaast is er stealth gameplay waarbij soms zowel de ratten als de mensen een dreiging kunnen zijn. En dit levert interessante situaties op. Ben je banger voor de mensen of voor hordes aan ratten?

Kende jij de game al? En ga je de game checken? En waarom wel of niet?  Bekijk hieronder vooral even de gameplay en laat ons weten wat je van de game vindt! Ook kun je daar natuurlijk al je vragen over de game of het leven gewoon kwijt. Stel gerust je vragen en drop je comments.

Watch A Plague Tale: Innocence – Gameplay First Look and Dev Q&A from FocusHomeInteractive on www.twitch.tv

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch