Menu Premium

Nier: Automata komt ook naar Steam

Lisette Atsma 17/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nier: Automata werd werd vorig jaar voor het eerst aangekondigd. Toen zou de game nog exlusief op de PlayStation 4 uitkomen. PC-gamers kunnen nu echter een feestje gaan vieren, want Nier: Automata komt ook naar Steam.

De game werd in 2015 aangekondigd tijdens de E3. Het project wordt gedirigeerd door Square Enix en ontwikkeld door Platinum Games in Tokyo. De game zou dus eerst alleen naar de PlayStation 4 komen, maar wordt nu dus ook voor de PC uitgebracht.

NieR speelt zich af in een dystopisch landschap en machines hebben de wereld overgenomen van de mens. Het verhaal gaat om verschillende Androids die hier verandering in willen brengen. De Androids gaan het gevecht aan met het systeem in de hoop de wereld te verbeteren.

Veel meer dan dit is er nog niet bekend over Nier: Automata. De ontwikkelaars zijn na de eerste aankondiging redelijk stil gebleven, want het duurde tot oktober vorig jaar voordat überhaupt de ondertitel van de destijds genaamde NieR game bekend gemaakt werd.

De beide versies van de game gaan volgend jaar waarschijnlijk tegelijkertijd uit komen. Als je dus zowel een PC én een PlayStation 4 hebt, dan kan je dus kiezen op welk platform je met de Androids aan het spelen gaat.

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch