Menu Premium

Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom krijgt ook een pc-versie

Ridho Hidayat 26/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eind 2015 werd Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom aangekondigd voor de PlayStation 4. Vandaag is er goed nieuws voor de pc-gamers, want Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom krijgt ook een pc-versie, die tegelijkertijd uitkomt met de PlayStation 4-versie!

De release van Ni No Kuni 2 staat gepland voor 2017. Uitgever Bandai Namco heeft nog geen specifieke datum vrijgegeven, maar komt verder wel met een paar nieuwe afbeeldingen van de game, die je in de tweet hieronder kunt zien:

Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom is een Japanse RPG van ontwikkelaar Level-5. Het verhaal draait om prins Evan, die na de dood van zijn vader wordt gekroond tot koning van Ding Dong Dell. Echter zijn er mensen die de macht maar al te graag willen overnemen, wat leidt tot een paleiscoup, waarbij de jonge vorst wordt verbannen uit zijn eigen land. Dat is nog niet alles, want duistere krachten dreigen ook nog eens over het land te verspreiden. Koning Evan moet dus strijden voor zijn plek op de troon, waarbij hij ook nog eens het land moet bevrijden van het grote kwaad.

Het eerste deel van de Ni No Kuni-franchise was een PlayStation-exclusive, maar Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom krijgt ook een pc-versie. Zorgt deze pc-versie ervoor dat je nu voor het eerst kennis kunt maken met deze franchise? Of was jij al fan van het eerste deel, en kun je niet wachten op het vervolg? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch