Menu Premium
Loading...

NHL 15 Gamescom 2014 Gameplay Trailer

Franky Mangal 13/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Terwijl iedereen het heeft over het aankomende FIFA 15, zou je bijna vergeten dat Electronic Arts nog veel meer sportgames klaar heeft staan. Een daarvan is NHL 15 en op de eigen persconferentie eerder vandaag toonde Electronic Arts de NHL 15 Gamescom 2014 Gameplay Trailer.

Met NHL 15 wil de uitgever het over een andere boeg gaan gooien en de meest realistische ijshockeygame ooit op de markt gaan brengen. Om dit klaar te spelen, maakt men in NHL 15 gebruik van het nieuwe 12 Player NHL Collision Physics systeem. Dit betekent dat alles wat er op de baan gebeurt van invloed is op je spelers en op de wedstrijd. Elke botsing met je tegenstander, elke keer als je de stick van een tegenstander raakt, elk krasje op het ijs is van invloed op de uitkomst. Dit zul je ook gaan merken in het gedrag van de puck, die onafhankelijk zal reageren op de fysica van de baan.

Ook de carrièremodus is op de schop gegaan en je krijgt nu nog meer mogelijkheden om je eigen sterspeler in de NHL te creëren. Alles van het uiterlijk tot je stick kun je aanpassen. NHl 15 zal op 9 september uit gaan komen op PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox3 60 en Xbox One en vanaf 26 augustus kun je al aan de slag met de demo.

NHL 15 Gamescom 2014 Gameplay Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch