Menu Premium

Next-gen release van Rayman Legends met een week vervroegd

Karim Shehata 10/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

In augustus 2013 verscheen Rayman Legends voor de PC, Mac, Xbox 360, PlayStation 3, Wii U en PlayStation Vita. De game zou in eerste instantie exclusief verschijnen voor de Wii U in februari 2013, maar Ubisoft besloot de game toch ook naar de andere platformen te brengen. De Nintendo-fans waren op z’n zachtst gezegd ‘not amused’ over dit besluit, omdat het nog steeds niet helemaal duidelijk is waarom de game in februari dan niet verscheen voor de Wii U. De Franse uitgever was na de release op alle eerdergenoemde consoles echter niet geheel tevreden over de verkoopcijfers van de game, waarop Ubisoft besloot de game ook naar de next-gen te brengen. Nu is de game echter een keer niet uitgesteld, want de next-gen release van Rayman Legends met een week vervroegd.

Dit betekent dat de game niet op 28, maar op 21 februari verschijnt voor de PlayStation 4 en de Xbox One. Er is op dit moment echter nog niet een geheel duidelijke reden voor het vervroegen van de game, maar laten we er maar even van uitgaan dat de game gewoon eerder ‘af’ is gemaakt voor de next-gen consoles. De PlayStation 4- en Xbox One-versies van Rayman Legends werden aangekondigd in november, waardoor de verschijning van de platformer in februari sowieso al een hele vlotte zou zijn. Nu kunnen we dus een week eerder aan de slag met de game.

Beide next-gen versies van Rayman Legends zullen exclusieve opties bieden. Zo zijn er op de Xbox One tien exclusieve timed-achievements te behalen voor de titel, terwijl de PlayStation 4-versie beschikt over touchpad-ondersteuning voor de game. Daarnaast kun je de PlayStation 4-versie van Rayman Legends rustig verder spelen op je PS Vita, want de game ondersteunt Remote Play. Met al deze opties én de game zelf kan zoals gezegd aan de slag worden gegaan vanaf 21 februari. De platformer ligt uiteraard voor de Xbox 360, PlayStation 3, Wii U, PC, Mac en PS Vita al in de winkels.

Next-gen release van Rayman Legends met een week vervroegd

Next-gen release van Rayman Legends met een week vervroegd

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch