Menu Premium

Next-gen FIFA wordt morgen onthuld

Gamekings Redactie 20/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Electronic Arts heeft met de FIFA franchise dé populairste voetbal game van het moment in handen. De gelicenseerde sportgame krijgt jaarlijks een update waarbij de gameplay telkens iets meer richting perfectie wordt getweakt. De next-gen FIFA wordt morgen onthuld tijdens de Microsoft persconferentie. Het wordt interessant om te zien wat de next-gen hardware voor de populairste footie van het moment betekent.

Voetbal fanatiekelingen die ook wel van een videogamepje houden, hebben tegenwoordig niet bijster veel te kiezen, wat voetbalgames betreft. Waar de industrie vroeger een diverser aanbod aan voetbal games kende, hebben we er nu nog maar twee. Overigens zijn de overgebleven voetbalgames niet de minsten. Namelijk FIFA en Pro Evolution Soccer. Grappig, waar PES vroeger roem vergaarde om zijn diepgaande gameplay en FIFA bekend stond om zijn arcade-achtige gameplay, zijn de rollen nu omgedraaid en is FIFA meer simulatie gericht en staat PES meer bekend om zijn snelle arcade achtige gameplay.

FIFA kent een jaarlijkse uitgave en wordt elk jaar ietsje beter. De verschillen tussen FIFA 12 en FIFA 13 lijken miniem, maar vergelijk FIFA 13 met FIFA 10 en het wordt duidelijk dat de game wel degelijk evolueert richting perfectie. Voor iedereen die zich zorgen maakt dat de lijn in verbeteringen stagneert, is er goed nieuws. Vandaag werd op de EA Sports FIFA Facebook pagina een plaatje gepost, die bevestigt dat de next-gen FIFA morgen wordt onthuld. Yes! Het gebeurt tijdens de onthulling van de next-gen Xbox. Hoe zal de next-gen footie eruitzien? Welke gameplay verbeteringen zijn er mogelijk met de, vermoedelijk, krachtige nieuwe hardware?

Zorg ervoor, dat morgen om 19:00 uur het bier koud is en chips klaar staat, want dat gaat het Xbox event van start. Welke verbeteringen gaat next-gen hardware EA’s volgende FIFA brengen, volgens jou?

Next-gen FIFA wordt morgen onthuld

Next-gen FIFA wordt morgen onthuld

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch