Menu Premium

Next Car Game verschijnt op Steam Early Access

Lisette Atsma 15/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Lekker hard auto’s racen en rammen. Het is het hele idee van Next Car Game, de nieuwe game van Bugbear Entertainment. Vandaag is de dag waarop Next Car Game verschijnt op Steam Early Access, waardoor enthousiaste fans de beginselen van de game kunnen spelen.

Next Car Game is een Demolition Derby-game, wat betekent dat de gehele kern van de game neerkomt op zoveel mogelijk auto’s in elkaar te doen crashen op verschillende circuits en daar zoveel punten mee scoren. Hierdoor zul je ook niet de nieuwste Ferraris en Porsches uit vele andere racegames zien. Zoals het de Derby behoort, zijn de auto’s afgeragte en bijeengeraapte voertuigen die ooit in een ver verleden misschien ooit wegwaardige auto’s zijn geweest. Ook is een focus punt van de game dat de autocrashes en bijbehorende schade zo realistisch mogelijk te doen lijken.

Het feit dat de game in Early Access beschikbaar wordt gesteld, betekent dat je als gamer niet alleen het eindresultaat, maar ook de ontwikkeling van de game mee zult maken en zult kunnen beïnvloeden. Het is namelijk zo dat Next Car Game nog verre van af is, maar er zijn al speelbare features. Ook zal je eerstehands de ontwikkelingen van de game meemaken, van het stadium waarop hij nu staat tot wanneer de game echt ‘af’ is.

Next Car Game verschijnt op Steam Early Access met toegang tot twee verschillende auto’s die op drie verschillende circuits te racen en te crashen zijn. In de toekomst zullen dit er natuurlijk nog heel veel meer worden. Ook zal er binnenkort een Digital Deluxe editie uitkomen met toegang tot een wallpaper, de soundtrack en een backer car.

Next Car Game verschijnt op Steam Early Access

Next Car Game verschijnt op Steam Early Access

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch