Menu Premium

Neverwinter komt deze zomer naar je PlayStation 4!

Rik Koning 02/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Mocht je in het bezit zijn van een PlayStation 4 en fervent liefhebber zijn van Dungeons en Dragons, dan mag je even flink in je handen wrijven! Al bijna een jaar geleden kondigde developer Cryptic Studios aan dat Neverwinter na de PC en de Xbox One, nu ook naar de PlayStation 4 ging komen. Vervolgens was het lange tijd stil rondom de port van deze MMORPG, maar nu weten we eindelijk meer en lang hoeven we niet meer te wachten; Neverwinter komt deze zomer naar je PlayStation 4!

Neverwinter is een free-to-play MMO die zich afspeelt in de wereld van de razendpopulaire fantasy role-playing game Dungeons & Dragons. De game staat los van de Neverwinter Nights-franchise, maar speelt zich wel af in de stad Neverwinter uit de Forgotten Realms campaign van Dungeons & Dragons. PC-gamers kunnen zich al bijna drie jaar vermaken met deze titel en ook op de Xbox One is hij ondertussen al ruim een jaar speelbaar.

Een opmerkelijk detail over de PlayStation 4-versie van deze game is dat hij niet alleen maar free-to-play is, maar zelfs zonder PlayStation Plus abonnement gespeeld kan worden. Je hoeft dus daadwerkelijk geen rooie cent voor deze game te betalen. Ondanks dit zijn er ondertussen al meerdere uitbreidingen uitgebracht en komen er volgens Cryptic Studios nog een hoop aan. Mocht het je wat lijken, dan kun je hierboven de PlayStation 4-releasetrailer bekijken.

Een exacte releasedatum is overigens nog niet bekend, maar daar gaan we deze zomer ongetwijfeld meer over horen! In de tussentijd kan je in de comments laten weten of je hier naar uitkijkt!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch