Menu Premium

Neversoft werkt aan Call of Duty

Gamekings Redactie 16/06/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tony Hawk- en Guitar Hero-ontwikkelaar Neversoft werkt momenteel aan de Call of Duty franchise. Op de officiële site van de studio wordt gemeld dat het team “in support of Activision’s Call of Duty franchise” aan de slag is.

We kennen Neversoft natuurlijk allemaal het best van de Tony Hawk games, maar de ontwikkelaar staat ook bekend om zijn inspanningen voor de Guitar Hero franchise. Dat het team nu bezig is met een shooter kan dus op z’n minst een ‘lichte’ koerswijziging genoemd worden. De studio had al een tijdje hiervoor vacatures openstaan voor werk aan een first person shooter, en nu blijkt die knalgame dus Call of Duty te zijn. Het is echter nog niet duidelijk in welke capaciteit Neversoft aan Activision’s shooter werkt.

Daarnaast heeft Treyarch, ontwikkelaar van Call of Duty Black Ops 2, kortgeleden gemeld de Wii U te gaan ondersteunen. Er zijn eerder hints gegeven naar een mogelijke Black Ops 2 release op Nintendo’s nieuwe console, maar er is nooit sprake geweest van een officiële aankondiging. Het is dus nog niet zeker of de titel daadwerkelijk ook op de Wii U gaat verschijnen. Als de titel zowaar op het nieuw stukje hardware moet uitkomen, dan kun je in ieder geval veronderstellen dat Neversoft een steentje bijdraagt aan het ontwikkelen van een Black Ops 2 Wii U-versie.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch